Gelaats-analyse 3D

U heeft geen duidelijke huidproblemen maar U vraagt zich af wat voor u de beste gezichtscrème is?  U wenst uw huid te verbeteren maar weet niet wat te kiezen in het groot aanbod van behandelingen?

We geven graag advies over huidverbetering, en wat nu wel en niet werkt op het gebied van huidverzorging.

Voor we aan de slag gaan met huidverzorgingsproducten of behandelingen is het heel belangrijk jouw huidconditie te bepalen. Want zelfs de allerbeste crèmes of behandelingen kunnen problemen veroorzaken als je ze op de verkeerde manier gebruikt of aanbiedt. Hiervoor adviseren wij een huidanalyse met de wetenschappelijk onderbouwde VECTRA 3D camera.

De Vectra 3D medische huidanalyse is een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse om de probleemgebieden in uw huid, zoals pigmentproblemen, beschadigde haarvaatjes, rimpels, huidstructuur en poriën objectief in beeld te brengen. Door een diepgaande analyse van uw individuele huidkenmerken, is het mogelijk een zeer persoonlijk verzorgingsplan op te stellen.

Vectra 3D is een product van Canfield Imaging Systems, wereldwijd marktleider in beeldvormingssystemen voor medisch onderzoek en gezondheidszorg.

Huidanalyse

Heeft u een medisch probleem (zoals acne, rosacea, eczeem, schilfers…) dan is dit helaas geen geschikte afspraak voor u. U dient eerst een afspraak te maken bij de dermatoloog om het medische probleem te behandelen.

Boek hieronder uw 3D gelaatsanalyse