3D Simulatie van esthetische ingrepen

In de Huidkliniek kan u terecht voor een 3D simulatie van uw esthetische ingreep.

Een afspraak inboeken voor een 3D simulatie gebeurt door Dr. Casaer zelf op de eerste raadpleging.

De Huidkliniek is een gespecialiseerd centrum voor pre-operatieve consultaties. De Huidkliniek beschikt namelijk over de nieuwste technologie 3D simulatie camera (Vectra 3D Canfield) zodat u tijdens uw pre-operatief gesprek in De Huidkliniek kan zien hoe uw borstvergroting, borstlifting of neuscorrectie  eruit zal zien.

Met de geavanceerde 3D VECTRA camera worden 3D-beelden van uw lichaam gemaakt. Elk detail van het te opereren lichaamsdeel wordt nauwkeurig afgebeeld dankzij de hoge resolutie beelden.  Het volume en de verhoudingen van lichaamsdelen worden exact berekend.  Nadien gebruikt de chirurg softwaretools om de chirurgische veranderingen aan te brengen zodat het uiteindelijke resultaat voor de patiënt zichtbaar wordt.

Het voordeel van deze werkwijze is dat  u de mogelijkheid heeft om verschillende chirurgische opties te bekijken op basis van uw verwachtingen en wensen. Vervolgens kan de chirurg tonen wat haalbaar en mogelijk is. Bovendien kan de chirurg dankzij de pre-operatieve 3D fotografie en computerberekeningen de ingreep tot in de puntjes voorbereiden. Deze werkwijze maximaliseert de kans op een geslaagde ingreep en een tevreden patiënt.

neuscorrectie simulatie
borstvergroting Koksijde

Overweegt u een ingreep/behandeling?

Hebt u twijfels of vragen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
We staan open voor al uw vragen en nemen de tijd om diverse behandelingen toe te lichten.