Ultracell Q+®

ULTRAcel Q+ is een medische HIFU en HIFU lipo behandeling die op natuurlijke wijze, zonder operatie en zonder hersteltijd, zorgt voor huidverstrakking en lifting in het gelaat, de hals, het decolleté. Tevens kunnen lokale vetophopingen worden aangepakt op het gelaat (bv onderkin), maar ook op het lichaam.

Voor
Na 3 behandelingen kaaklijn en onderkin
Voor
vetreductie arm
Na 3 behandelingen vetreductie bovenarmen

Hoe werkt Ultracell Q+?

Een goede kandidaat is iemand met een huid de er minder stevig uitziet of aanvoelt. Een minder strakke kaaklijn, losse huid onder de kin of in de hals, rimpels op het décolleté zijn allemaal tekens van huidverslapping.

Het beste resultaat wordt bereikt bij relatief jonge patiënten (30 tot 60 jaar) die nog een goede collageen-aanmaak hebben. Deze behandeling kan ook gezien worden als een ‘preventieve‘ behandeling van huidveroudering en kan reeds op jonge leeftijd toegepast worden. Ultacell Q+ kan in de zomer en bij donkere huidtypes uitgevoerd worden.

Het grote voordeel van deze niet-invasieve techniek is dat de huid niet beschadigd wordt en de patiënt zijn of haar dagdagelijkse activiteiten dus niet moet onderbreken.

Ultracell Q+® maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound-energie op vooraf ingestelde dieptes in de huid. We werken voornamelijk op de dermis en spierlaag (SMAS) om zo respectievelijk aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren, en lifting te bekomen. Bij vetophopingen werken we ook op de vetmassa.

Het toestel kan op verschillende diepten in de huid toegepast worden, waardoor er heel gericht en patiënt specifiek gewerkt kan worden. Op het gelaat varieert dit van 1,5 mm of 3 mm tot 4,5 mm en op het lichaam van 8 mm tot 13 mm.

Dit alles gebeurt zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid.

  • Verslapte kaaklijn; lifting onderzijde gelaat
  • Dubbele kin; het verstrakken van de onderkant van uw kin 
  • Het liften en verstrakken van uw hals
  • Het verminderen van lijntjes en rimpels op uw decolleté
  • Verslapte huid gelaat en lichaam
  • Vetophopingen armen, buik, benen, knieën, heupen
  • Aanvullende behandeling voor of na chirurgische behandeling.

Een behandeling duurt gemiddeld 30 min 

De behandeling is niet pijnlijk.

Met ULTRAcel Q+ is er geen hersteltijd! U kunt uw gewone dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling voortzetten en er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling. Direct na de behandeling kan uw huid er mild rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Na 3 maand kan u de eerste verbeteringen beginnen opmerken.  Het maximum effect ziet u na 6 maand.

De beste resultaten worden bereikt als u 3 behandelingen ondergaat elke 4-6 weken. Voor vetreductie kunnen 5 behandelingen nodig zijn. Omdat uw huid blijft verouderen, adviseren we jaarlijks 1 onderhoudsbeurt.  

Uiteraard is het resultaat niet hetzelfde als bij een chirurgische facelift… Dat is niet realistisch. Wel geeft het een natuurlijk mooie, subtiele lifting en is het een mooi alternatief voor mensen die absoluut geen chirurgie willen of kunnen hebben.

De effectiviteit is daarbij afhankelijk van patient tot patient. Aspecten zoals de kwaliteit van je huid, je leeftijd of je al dan niet rookt spelen allemaal een rol in de doeltreffendheid van de methode. Uw natuurlijk verouderingsproces zal bepalen hoelang het resultaat zichtbaar zal zijn

Overweegt u deze behandeling?

Hebt u twijfels of vragen? Kom langs voor een intake bij Dr. Bob Casaer.
We staan open voor uw vragen en nemen de tijd om diverse behandelingen toe te lichten.