Voor een vlotte, efficiënte en kwaliteitsvolle praktijkvoering, is het belangrijk dat u volgende afspraken respecteert:

Betaalmogelijkheden

  • Cash
  • Bancontact (geen VISA of bedrijfskaarten)
  • Payconic

Praktijk: parkeren

Parkeren kan in de Leopold II Laan en Astridlaan.
Betalend parkeren van 9u tot 19u in juni tot eind september, in de schoolvakanties en op feestdagen. Raadpleeg aub de parkeermeters.

Afspraak maken of annuleren

U kan telefonisch of online een afspraak maken. De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tem vrijdag van 8u tot 18u op het nummer 058/628 882. Er worden geen afspraken per email gemaakt. 

Indien U een afspraak niet kan nakomen, gelieve minstens 24h op voorhand te annuleren. Indien U niet opdagen voor een afspraak zonder te verwittigen, zal een vergoeding worden aangerekend.

Hou rekening met een wachttijd van minstens 6 maand bij de dermatoloog als u uw afspraak wil verplaatsen of niet kan nakomen.

Gelieve per persoon een afspraak te maken. 

Wat brengt u mee op consultatie

  • Uw identiteitskaart
  • Een lijst met de medicatie die U inneemt
  • Verslagen van eerder uitgevoerde onderzoeken, reeds gebruikte producten

Dr. Bracke is geaccrediteerd en niet geconventioneerd.
Dr. Casaer is niet geconventioneerd.

GEACCREDITEERD:

Een accreditering is een soort kwaliteitslabel waaraan artsen kunnen voldoen als ze bijscholing volgen en als ze hun praktijk volgens bepaalde kwaliteitsnormen inrichten. Voor de patiënt betekent dit naast kwaliteitsvolle zorgverlening ook dat de arts een hoger honorarium mag hanteren. U ontvangt van uw zorgverzekeringsinstelling dan ook een hogere tegemoetkoming.

NIET GECONVENTIONEERD:

De zorgverlener aanvaardt het akkoord met de ziekenfondsen niet en bepaalt vrij het honorarium. Onze erelonen zijn een weerspiegeling van de geleverde kwaliteit en investering in tijd, materiaal, medewerkers en bijscholing. Om deze reden hebben wij besloten om zich niet akkoord te bevinden met de conventietarieven.