Tattoo of PMU verwijderen

Heeft u spijt van uw tattoo of permanente make-up (PMU) en wenst u deze correct en  betrouwbaar te laten verwijderen in een artsenpraktijk? 
Met het gebruik van de meest geavanceerde lasertechniek en ons unieke behandelprotocol kunnen wij een behandeling snel en veilig uitvoeren.

tattoo verwijderen Koksijde tattoo verwijderen Oostende tattoo verwijderen Brugge tattoo verwijderen

FOTONA STARWALKER QX

Waarom hebben wij gekozen voor de Starwalker QX:

  • Unieke combinatie van de twee sterkste energievermogens verwerkt in één: pico- én nanoseconden
  • Snelste, veiligste en meest effectieve methode
  • Award winnende laser voor beste innovatie op de prestigieuze “Aesthetic Awards”
  • Minimale downtime
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Geen littekens
  • Minste kans op restpigment
Tattoo verwijderen

AWARDWINNING LASER

Deze performante laser heeft grote voordelen ten opzichte van andere lasers. De technologie van de StarWalker combineert de de ultrakorte pulspiekvermogens van picoseconde lasers met de hoge energiemogelijkheden van nanoseconde lasersDe Starwalker is de enige laser op de markt die de combinatie van de twee sterkste energievermogens verwerkt in één. Daarom is de Fotona StarWalker  gekozen als grote winnaar in de categorie Best New Technology bij de gekende Aesthetic Industry Awards. 

De Fotona Starwalker is het enige systeem dat gebruik maakt van een combinatie van technieken die het risico op kleurrestant tot bijna nul reduceert.

AWARDWINNING LASER

De StarwalkerMAQX is op dit moment het nieuwste en meest geavanceerde lasersysteem voor het verwijderen van tatoeages, permanente make-up en pigmentaandoeningen. De Starwalker heeft een Award gewonnen op de Aesthetics Industry Awards in Londen. De Starwalker wordt wereldwijd beschouwd als de upperclass van cosmetische en medische lasertechniek.

100% veilig (FDA-Approved, CE Gekeurd)

Tattoo verwijderen met de Starwalker is de meest veilige optie. Dit komt door de ASP (Adaptive Structured Pulse) technologie voor ultieme precisie, werkzaamheid en veiligheid van de behandelingen.

Snel resultaat

Met de Starwalker zijn er minder behandelingen nodig en kunt u in de meeste gevallen 100% resultaat verwachten. Met de Starwalker kunnen wij met minder behandelingen tot het gewenste resultaat komen.

faq

De laser stuurt energie in de huid die voorbij de bovenste huidlaag doordringt en de dermale laag bereikt, waar de tatoeage-inktdeeltjes zitten. De laserenergie breekt de inktdeeltjes af in meerdere kleinere stukjes. Zodra de inktdeeltjes in de huid zijn afgebroken, gaat het lymfestelsel aan de slag om de inkt op natuurlijke wijze te verwijderen. Het verwijderen van een tatoeage kan een lang proces zijn, maar de beste apparatuur en technieken zullen niet alleen het proces aanzienlijk versnellen, maar ook aangenamer en beter beheersbaar maken.

Lokale plaatselijke verdoving kan voorafgaand aan de behandeling worden toegepast, maar is niet noodzakelijk.

Lasertherapie is de beste manier om een tatoeage te laten verwijderen en de gebruikte technologie speelt een grote rol. Q-switch lasers worden beschouwd als de meest superieure in deze categorie. De Fotona-laser heeft zowel Q-switchtechnologie als een hybride technologie die de hoge energiecapaciteiten van nanoseconde-lasers combineert met de ultrakorte pulspiekvermogens van traditionele picoseconde-lasers. Het combineert 4 complementaire golflengten om een breed scala aan toepassingen en kleurbehandelingen te dekken. Veel patiënten zoeken een pure picolaser voor het verwijderen van tatoeages; de Fotona Starwalker biedt het beste van al deze technologieën in 1 toestel, met als gevolg superieure resultaten. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat dieper gepigmenteerde tatoeages kunnen worden bereikt en verwijderd, zodat patiënten betere resultaten hebben, zelfs in een enkele sessie. De laserstraal zorgt voor meer veiligheid omdat de energie gelijkmatig over het behandelde gebied wordt verdeeld. Huidbeschadiging wordt geminimaliseerd en het risico op bloedingen, weefselbeschadiging en textuurveranderingen in de huid wordt verminderd.  Tevens hebben we een extra fase in onze tatoeageverwijdering die het uniek maakt. Een extra gepatenteerd behandelingsstadium (Fotona FracTAT® ) versnelt het herstel en kan zelfs de meest hardnekkige tatoeages beter verwijderen.

  • Donkergekleurde (zwart, bruin, donkerblauw) tatoeages reageren het best.
  • Bij rood, oranje en roze tatoeages is het resultaat meer variabel.
  • Lichtblauw, groen, geel en wit kunnen niet behandeld worden..

Voor het verwijderen van een tatoeages zijn gemiddeld tussen de 3 en 9 behandelingen nodig met een interval van minstens 6 weken. 
Voor verwijderen permanente make-up zijn meestal minder behandelingen nodig, gemiddeld tussen de 3 en 5 met een interval van minstens 6 weken.

Radiotherapiemarkeringdpunten en niet professionele tatoeages klaren meestal sneller op. Voor erg hardnekkige of diepe tattoeages kunnen wij een extra gepatenteerde techniek gebruiken, namelijk de FracTAT® procedure.

Over het aantal sessies kunnen wij helaas geen garantie over geven. Het aantal behandelingen is namelijk afhankelijk van een aantal factoren zoals; de diepte van de tatoeage, de hoeveelheid inkt die gebruikt is, de locatie van de tattoo, de kleuren van de inkt, het huidtype en het individuele lymfesysteem.

Nee, er ontstaat geen haarverlies tijdens het verwijderen van permanente make up op de wenkbrauwen. StarWalker werkt op basis van een akoestische reactie in de huid, hierdoor vindt geen warmte ontwikkeling meer plaats in het huidoppervlak. De FDA heeft mede hierdoor de StarWalker goedgekeurd en het meest geschikt bevonden voor het veilig verwijderen van permanente make-up.

Prijzen

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en per behandeling

Wenkbrauwen120 €
Lipliner135 €
Eyeliner (met eyeshield)250 €
  
1-3 puntjes55 €
Tot 5 cm²85 €
Tot 10 cm²95 €
Tot 15 cm²105 €
Tot 20 cm²135 €
Tot 25 cm²155 €
Tot 35 cm²175 €
Tot 40 cm²190 €
Tot 50 cm²210 €
Tot 60 cm²235 €
Tot 100 cm²250 €
> 100 cm²In overleg
  
Onderarm sleeve325 €
Onder en bovenarm sleeve475 €
tatoeage verwijderen tattoo verwijderen Belgie
tattoo verwijderen Koksijde tattoo verwijderen Veurne tattoo verwijderen oostende tattoo verwijderen Brugge
tattoo verwijderen Koksijde tattoo verwijderen Veurne tattoo verwijderen oostende tattoo verwijderen Brugge
tattoo verwijderen Koksijde tattoo verwijderen Veurne tattoo verwijderen oostende tattoo verwijderen Brugge

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw tattoo te verwijderen? Kies voor een vrijblijvend intake gesprek.

Scroll naar top