Skinbooster Profhilo

Behandeling door Dr. S. Bracke of Dr. B. Casaer. 

De skinbooster Profhilo zorgt voor een stralende huid door de huid van binnenuit langdurig te voeden en te hydrateren. Door middel van micro-injecties van een waterabsorberende substantie (hyaluronzuur) verbetert de de elasticiteit, hydratatie en kwaliteit van de huid. De huid wordt op die plaatsen weer steviger, elastischer en gladder met als resultaat een frisse uitstraling en gezonde gloed.

Het product dat gebruikt wordt in de Huidkliniek is meer dan alleen een skinbooster. Naast de huid-verbeterende eigenschappen van Profhilo wordt ook huidverslapping aangepakt. Door deze combinaties kan je dus ook een subtiel liftend en verstrakkend effect verwachten.

De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7) en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt  “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig, stralend en verjongt in de verschillende huidlagen.

Het product

Profhilo is in 2015 in de markt geïntroduceerd als een innovatieve en natuurlijke hyaluronzuurbehandeling om de huid te verjongen. In 2016 won het de prestigieuze prijs ‘Product Innovation Of The Year, 2016’ van de Aesthetic Awards. Het product bevat 100% puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen. Het product bevat een van de hoogste concentratie hyaluronzuur op de markt (64mg/2ml)

Voor wie

  • Vanaf ons dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur aanzienlijk af. Zo ontstaat er een vale huid, lijntjes, rimpels en huidverslapping. De behandeling kan dus reeds gebruikt worden bij jonge huid met fijne lijntjes, nood aan hydratatie, en om huidverslapping tegen te gaan
  • Oudere huid met huidverslapping van gezicht, de hals, de decolleté en de handen
  • Handruggen met een dunne en droge huid.
  • Huidverslapping en lijntjes thv hals, decolleté

De behandeling

Gezicht voor & na 2 behandelingen

Skinbooster profhilo

Handen voor & na 2 behandelingen

prohilo Veurne

Hals voor & na 3 behandelingen

profhilo de kust

Overweegt u een ingreep/behandeling?

Hebt u twijfels of vragen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
We staan open voor al uw vragen en nemen de tijd om diverse behandelingen toe te lichten.