COVID 19

Update: 26/3/2021: Raadplegingen bij medische  contactberoepen blijven mogelijk. Ook patiënten met niet-dringende zorgvragen mogen wij op consultatie blijven ontvangen. Uw afspraak blijft dus behouden. Enkel bepaalde esthetische ingrepen zullen worden uitgesteld. U wordt hiervan tijdig van op de hoogte gebracht. U hoeft ons zelf niet te contacteren. 

Wij willen absolute voorrang geven aan de veiligheid van de patiënten en van onszelf. Daarom hanteren wij volgende maatregelen. 
Wij hopen op uw begrip en medewerking:

 1. Indien u ook maar de minste symptomen vertoont zoals niezen, keelpijn, verstopte neus, hoofdpijn, hoesten, spierpijn, koorts, … gelieve uw afspraak te annuleren. Ook wanneer u (mogelijks) contact heeft gehad met een besmette patiënt of als er binnen het gezin een besmette patiënt is, dient u de afspraak te annuleren.
 2. Indien u besmet was met COVID of er een besmette gezinslid was, gelieve uw afspraak uit te stellen tot minstens 4 weken na genezing.
 3. Personen die besmet geweest zijn met Corona hebben de plicht dit tijdig te melden (= voor het betreden van de praktijk.) Ook als er binnen het gezin een corona-besmetting is geweest.
 4. We willen de wachtzalen zo leeg mogelijk houden, daarom:
  • Kom NIET TE VROEG. U kan eventueel even in uw auto wachten tot het tijdstip van uw afspraak
  • Kom ALLEEN of ten hoogste met 1 begeleidende persoon indien dit niet anders kan. De begeleidende persoon kan niet mee in de consultatie ruimte.
  • Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn. Andere kinderen kunnen niet meekomen. 
 5. Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN
 6.  MONDMASKER verplicht 
 7. Wij nemen zelf grondige hygiënische maatregelen voor uw en ook onze eigen veiligheid.
Scroll naar top