HLH Niet chirurgische facelift

Behandeling door Dr. B. Casaer. Enkel na voorafgaande consultatie.

Behandeling door Dr. B. Casaer. Enkel na voorafgaande consultatie.

De HLH-facelift is een mini-facelift zonder operatie. Het resultaat is vergelijkbaar met een draadjeslift, maar het bijzondere aan deze behandeling is dat er geen externe producten worden gebruikt. Door middel van biostimulatie wordt een natuurlijke verstrakking, lifting en huidverjonging bekomen op een gezonde, veilige en effectieve manier. 

Hoe werkt de behandeling?

De werkwijze van de HLH niet-chirurgische facelift bestaat uit een gelijktijdige actie van de twee technieken: Plexr (Plasma Exeresis) en Needle Shaping natural filler (autologous thread method, natuurlijke draadjeslift, natuurlijke filler).

Op een pijnloze wijze worden door de arts de zeer dunne en flexibele naalden geplaatst in de te behandelen zone(s) van de huid. Diverse zeer zwakke stroomgolven stromen via deze naalden in de huid. Deze toegepaste stroomgolven zijn nauwelijks waarneembaar. Door beweging van de naaldjes verricht de arts een serie van microchirurgische transplantaties, ofwel verplaatsingen van het eigen bindweefsel. Als gevolg ontstaan er meerdere strengen van lichaamseigen materiaal, die zo een sterk en ondersteunend draagnetwerk tegen verslapping vormt. Dit resultaat wordt ook wel de Natural Filler genoemd. Deze zogenaamde filler bestaat uit collageen “draden” die worden gemaakt van lichaamseigen materiaal. Hierdoor bestaat er geen gevaar op complicaties als bijvoorbeeld afstoting. Dankzij de intensieve bio-stimulatie groeit in korte tijd collageen aan en wordt deze steviger en dikker, met als resultaat een langdurig esthetische verbetering.

De arts werkt tegelijkertijd met de Plexr Plasma Exeresis op dezelfde probleemzone(s) en verwijdert op veilige wijze verslapte, rimpelige huid. Naast huidreductie resulteert de behandeling met Plexr in voor extra versteviging van de nieuw gevormde collageenstrengen en hun langdurige stabilisatie.

Welke zones kunnen worden behandeld? 

  • Wangen
  • Hals

Faq

De behandeling zelf duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Voordien zal een verdovende crème worden aangebracht.

De behandelde huid kan een lichte tot matige zwelling vertonen die enkele dagen kan blijven. Ook ontstaan er na de behandeling korstjes. Deze korstjes verdwijnen na 4 dagen tot 1 week. Onder de korstjes zal een nieuwe jonge, roze huid ontstaan. Deze huid moet goed voor de zon beschermd worden.

De eerste week zal u een huidherstellende crème moeten aanbrengen. Tevens zal u de huid goed moeten beschermen tegen de zon gedurende minstens 8 weken. Daarom doen we enkele behandelingen in de wintermaanden.

Meestal volstaat 1 behandeling. Bij groter huidoverschot, rimpels of huidverslapping kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Tussen de behandelingen moet een interval van ongeveer 4 weken zijn.Voor de behandeling zal een verdovende crème worden aangebracht. Hiermee is de behandeling goed te ondergaan.

Overweegt u een ingreep/behandeling?

Hebt u twijfels of vragen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
We staan open voor al uw vragen en nemen de tijd om diverse behandelingen toe te lichten.