Natuurlijke behandelingen

Lippen - natuurlijke behandelingen

Volle lippen zijn een teken van gezondheid en jeugdigheid. Naarmate we verouderen worden onze lippen smaller, valer van kleur en verliezen de lippen een deel van hun volume. Traditioneel kunnen lippen goed behandeld worden met fillers.

Steeds meer krijgen wij ook de vraag naar natuurlijke behandelingen zonder inspuitingen van lichaamsvreemd materiaal en met met een langdurig resultaat.  Dit kan zijn omwille van persoonlijke overtuigingen of bepaalde medische aandoeningen (bv auto-immuunziekten). Hoewel fillers vaak de meest uitgesproken resultaten geven, zijn er andere opties in De Huidkliniek mogelijk. Deze volgende behandelingen zijn zeer geschikt voor mensen die hun voorkeur geven aan natuurlijke en risicoloze esthetische behandelingen.

Fractionele laser

Bij deze laserbehandeling worden minuscule gecontroleerde bundels van hitte in de huid gemaakt. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen in het hele behandelde gebied vervangen en wordt nieuw elastine aangemaakt waardoor de huid er voller en veekrachtiger uitziet. Deze verhoogde collageenproductie stijgt bij elke behandeling en blijft nog 4 à 6 maanden doorwerken nadat de behandelingen gestopt zijn. Ook ideaal voor fijne lijntjes.

Aantal sessies: 3-4 sessies met 4 weken tussen elke sessie

Duur: 15 minuten

Mogelijke bijwerkingen: lichte zwelling mogelijk gedurende 2 dagen
Lees hier meer over fractionele laser.

Needle shaping natural filler

Needle Shaping Natural Filler biedt een natuurlijk en duurzaam alternatief voor fillers, gezien er enkel gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen materiaal. Bij deze techniek gebeuren micro-transplantaties van het eigen bindweefsel. Tegelijkertijd wordt de huid via bio-stimulatie geprikkeld waardoor deze impulsen ontvangt voor herstel en groei. De procedure werkt middels het plaatsen van kleine naalden in combinatie met het toepassen van een zeer lage en veilige stroomspanning. Hierdoor ontstaat een effect dat leidt tot herverdeling en productie van nieuwe elastine- en collageenvezels. Deze vezels blijven in een periode van 4 weken na de behandeling doorgroeien. Hierdoor ontstaat een verjongend effect en worden de lippen voller op een natuurlijke wijze.

Aantal sessies: 2-3 sessies met 4 weken tussen elke sessie            

Duur: 15-30 minuten                                                                                  

Mogelijke bijwerkingen: lichte zwelling, kleine blauwe plekjes gedurende enkele dagen

Lip voor de behandeling

lip needle shaping

Lip na 2 behandelingen

Lip needle shaping